Bryllup

JERES STORE DAG

Minderne

Bryllupper er en stor begivenhed - jeres store begivenhed. Kærligheden fejres mellem to mennesker som har fundet sammen og har besluttet at leve sammen. Familien er samlet, følelserne sidder uden på tøjet og der skal være styr på alle detaljer, inden den store dag.

Store begivenheder som et bryllup kræver opmærksomhed og skaber minder. Det er vigtigt at kunne fortælle jeres historie, fra jeres store dag.

Hos Vogn22 gør vi vores ypperste for at forevige alle minderne og fastlåse dem i en ramme af tidsløshed.

DEN GODE HISTORIE

Det perfekte i det uperfekte

Vi sætter en dyd i at fange alle detaljer bag kulissen - store som små. Det var en rigtigt flot brudekjole, men lagde nogle mærke til hvordan gommen sad og hoppede med foden i kirken af nervøsitet? Det lille diskrete smil mellem brudeparret? Præsten der kom sent? Oldemor der lige rettede sønnikes hår?

Alle de uperfekte øjeblikke er vigtige at få med, da de skaber helheden af den store dag og samtidig viser alle følelserne, som vi ikke ser.

Vi mener at det er vigtigt at fortælle alle de små, usete, historier på dagen, da de er en del af hedheden.

SMÅ SOM STORE DETALJER

Helheden

Et bryllup er naturligvis ikke udelukkende kirkegang og fest... Der er rigtigt mange overvejelser, forberedelser, følelser og tanker - både før og på jeres store dag.

Håret friseres, slipses strammes, kjolen bliver lynet, make-uppen lægges og skjorten bliver stoppet i bukserne. Mange af disse ting er hverdags gøremål, men på denne dag, er det ting som gøres med følelserne uden på tøjet.

På netop denne dag, er det ting som er med til at fortælle en del af en historie - en del af jeres historie.

DEN BEDSTE TID ER SAMMEN MED DIG

At være til stede

At være inviteret som gæst til et bryllup, er ikke bare at være gæst. At blive inviteret til et bryllup, er et tydeligt tegn på at brudeparret ønsker at dele deres store dag, øjeblikke og kærlighed med gæsterne.

Vi ser oftere og oftere, at gæsterne sidder på deres telefoner og det synes vi er rigtigt synd! - Men vi forstår dem... Gæsterne vil selvfølgelig også være med til at forevige begivenheden, men vi synes det er rigtigt ærgerligt, at gæsterne ser dagen gennem skærmen på deres telefon.

Vi er her ikke kun for at skabe minder og historier, vi er her også for at jeres gæster kan være der for jer og dele dagen med jer. De kan trygt lægge telefonen i lommen og nyde festen - så skal vi nok sørge for minderne og historierne fra jeres store dag!

FÅ DET HELE MED

Vores rolle

Vores rolle er faktisk relativ enkel; vi sørger for at sikre jer de uerstattelige minder, som lang tid frem vil kunne frembringe alle de følelser, som både I og gæsterne oplevede dagen igennem.

I kan vide jer sikre på, at I sammen med jeres gæster, kun skal koncentrere jer om én eneste ting - at fejre jer og jeres kærlighed!

Vi sørger for at i aldrig glemmer jeres bryllupsdag, og at I altid vil kunne gå tilbage og fremkalde alle de gode minder. Måske er der endda øjeblikke imellem, som I ikke lagde mærke til på selve dagen!

Referencer

Gode ord herfra

Vi har brugt Vogn22 i forbindelse med fotografering af medarbejdere og videoproduktion til et rekrutteringsprojekt. Det var en behagelig oplevelse med gennemsigtighed og forventningsafstemning hele vejen igennem og Casper leverede et tilfredstillende resultat. Vi kan kun anbefale- og ser frem til at arbejde sammen med Vogn22 fremadrettet.

Danni Jacobsen

- Jura danmark

Mega fedt!

Vi manglede en fotograf til et branding projekt og kontaktede Vogn22. Billederne blev som vi ønskede og fangede den stil vi ledte efter. Det er ikke sidste gang vi arbejder sammen med Vogn22 og giver en varm anbefaling herfra!

Theis Ydegaard

- Ejer af WaveDash

Personligt Portræt

"Det var en fornøjelse at arbejde med Casper og vogn 22. Casper er professionel og dygtig, men samtid afslappet og god til at få en til at få en til af føle sig godt tilpas. Det var en utrolig god oplevelse."

Jimmy Bertelsen

Jimmy Bertelsen

Kundevæg

Vi har erfaring med at arbejde for både store og små brands

Send en besked

Send en besked

Hold dig ikke tilbage! Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi får jeres projekt skudt i gang!

Tak. Din besked er blevet sendt!
Hov! der gik noget galt med at send beskeden. Tjek felterne og prøv igen.
Telefontider

Hverdage: 10 - 16

Sociale medier
Åbningstider

Mandag - fredag
08:00 - 16:00

Find os på