Vogn22

REN RÅ FOTOGRAFERING

Mit navn er Casper...

... jeg er fotografen bag Vogn22 og jeg elsker historier - dem alle sammen!

Historier er overalt omkring os og de sker hele tiden. Om det er virksomheden som skal have fotograferet produkter eller om det er brylluppet på den store dag.

Dét jeg kan finde ud af og nyder, er at fange de gode historier! Det at kunne fotografere mennesker og dokumentere det som de ønsker at fortælle, sætter jeg en dyd i. At kunne være med til at skabe minder og fortælle historier – store som små, er for mig en kæmpe oplevelse og jeg nyder hvert aspekt af det.

Jeg elsker at arbejde med mennesker. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at du føler dig bekvem foran kameraet og du får den bedste oplevelse! Det betyder at du er sikret en god oplevelse, hos Vogn22.

Jeg sætter pris på alle historier som jeg kommer forbi. For mig er den lille detalje lige så vigtig som den store helhed, for uden detaljen, hvor var helheden så?

REN RÅ FOTOGRAFERING

Mit navn er Maja...

... jeg er assistent og fotograf hos Vogn22!

I møder mig som second-shooter til jeres bryllup eller ved fotoshoot i studiet. Derudover kan I også møde mig når I kontakter Vogn22.

Jeg elsker at arbejde sammen med mennesker og opleve dit unikke perspektiv. Det glæder mig at være med til at forevige din store begivenhed, hvad end det er et bryllup eller en familiekomsammen.

Det er mig som står for en stor del af vores skolefotografering, så det vil også være mig du møder i den sammenhæng!

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig hos Vogn22.

Kig forbi!

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en kop kaffe og en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Vogn22 står altid klar til at føre din billedidé ud i livet!

Send en besked

Cases

Vi har erfaring med at arbejde for både store og små brands

No items found.
No items found.

Referencer

Gode ord herfra

Vi har brugt Vogn22 i forbindelse med fotografering af medarbejdere og videoproduktion til et rekrutteringsprojekt. Det var en behagelig oplevelse med gennemsigtighed og forventningsafstemning hele vejen igennem og Casper leverede et tilfredstillende resultat. Vi kan kun anbefale- og ser frem til at arbejde sammen med Vogn22 fremadrettet.

Danni Jacobsen

- Jura danmark

Mega fedt!

Vi manglede en fotograf til et branding projekt og kontaktede Vogn22. Billederne blev som vi ønskede og fangede den stil vi ledte efter. Det er ikke sidste gang vi arbejder sammen med Vogn22 og giver en varm anbefaling herfra!

Theis Ydegaard

- Ejer af WaveDash

Personligt Portræt

"Det var en fornøjelse at arbejde med Casper og vogn 22. Casper er professionel og dygtig, men samtid afslappet og god til at få en til at få en til af føle sig godt tilpas. Det var en utrolig god oplevelse."

Jimmy Bertelsen

Jimmy Bertelsen

Send en besked

Hold dig ikke tilbage! Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi får jeres projekt skudt i gang!

Tak. Din besked er blevet sendt!
Hov! der gik noget galt med at send beskeden. Tjek felterne og prøv igen.
Telefontider

Hverdage: 10 - 16

Sociale medier
Åbningstider

Mandag - fredag
08:00 - 16:00

Find os på