Erhverv

DIN FOTOGRAF

Vogn22 som leverandør

Når du vælger Vogn22 som leverandør, får du en leverandør af visuelt materiale, som sætter en dyd i at gøre processen til en god og personlig oplevelse.

Vi er med dig hele vejen fra idé til udførelse, vi lytter til dine ønsker og hele vores filosofi bygger på, at vi tror på godt samarbejde med vores kunder.

Her får du ikke “bare” en fotograf, men en god og personlig oplevelse.

ERHVERV

Jeres budskab frem for alt!

Vælger i Vogn22 som jeres fotograf, fortæller I jeres historie, værdier og kommercielle budskaber, på en unik, kreativ og professionel måde.

Vi er med jer hele vejen fra start til slut og for os er det alfa omega at jeres budskaber slår igennem.

Vi tror på godt samarbejde med vores kunder og en god forventningsafstemning.

Vi samarbejder med alle -
store som små virksomheder

Send en besked

VOGN22 ERHVERV™

Vær på forkant med nyt og opdateret materiale

Vogn22 Erhverv er til jer som ønsker professionelt billed- og videomateriale til en fordelagtig pris, samt ønsker at holde kunder og forretningsforbindelser opdateret.

Vi sørger for at holde jer opdateret med visuelt materiale, hvad end det er video eller billeder, produkter eller virksomhedsprofilen det drejer sig om. I er sikre på altid at være på forkant visuelt med nyt og opdateret materiale!

Hvad end I har brug for som virksomhed; små reklamevideoer, opdaterede billeder til jeres webshop, profilvideoer eller måske opdaterede medarbejderportrætter? Så er Vogn22 Erhverv den helt rigtige løsning for jer!

VOGN22 ERHVERV™

Skræddersy jeres budskaber...

... og nå jeres prublikum. Med Vogn22 Erhverv er I sikre på at jeres virksomhed hele tiden er i front med opdateret materiale.

I får muligheden for at skræddersy jeres budskaber i både video- og billedformat, således I kan nå jeres publikum og øge jeres brandværdi. Vogn22 er med jer hele vejen fra idé til færdigt produkt.

Vi kommer ud én dag i måneden, hvor vi arbejder med lige præcis det materiale og de ønsker I har. Når dagen er slut, sætter vi os hjem og gennemarbejder materialet, som vi derefter leverer til jer, eller direkte på jeres sociale platforme.

Referencer

Gode ord herfra

Vi har brugt Vogn22 i forbindelse med fotografering af medarbejdere og videoproduktion til et rekrutteringsprojekt. Det var en behagelig oplevelse med gennemsigtighed og forventningsafstemning hele vejen igennem og Casper leverede et tilfredstillende resultat. Vi kan kun anbefale- og ser frem til at arbejde sammen med Vogn22 fremadrettet.

Danni Jacobsen

- Jura danmark

Mega fedt!

Vi manglede en fotograf til et branding projekt og kontaktede Vogn22. Billederne blev som vi ønskede og fangede den stil vi ledte efter. Det er ikke sidste gang vi arbejder sammen med Vogn22 og giver en varm anbefaling herfra!

Theis Ydegaard

- Ejer af WaveDash

Personligt Portræt

"Det var en fornøjelse at arbejde med Casper og vogn 22. Casper er professionel og dygtig, men samtid afslappet og god til at få en til at få en til af føle sig godt tilpas. Det var en utrolig god oplevelse."

Jimmy Bertelsen

Jimmy Bertelsen

Send en besked

Hold dig ikke tilbage! Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi får jeres projekt skudt i gang!

Tak. Din besked er blevet sendt!
Hov! der gik noget galt med at send beskeden. Tjek felterne og prøv igen.
Telefontider

Hverdage: 10 - 16

Sociale medier
Åbningstider

Mandag - fredag
08:00 - 16:00

Find os på