Portræt fotografering

PORTRÆTFOTOGRAFERING

Vi tror på kreativitet

Med et portræt fra Vogn22 er det kun fantasien som sætter grænser. Hvis du har en skør idé eller et unikt projekt, står vi altid klar til at skabe og realisere det sammen med dig. Vi lægger vægt på nytænkning, kreativitet og individualisme.

Vi tilrettelægger altid vores fotograferinger så de er målrettet netop dine ønsker og behov. På den måde går du altid herfra med et unikt resultat, som er skræddersyet til dig.

Referencer

Gode ord herfra

Vi har brugt Vogn22 i forbindelse med fotografering af medarbejdere og videoproduktion til et rekrutteringsprojekt. Det var en behagelig oplevelse med gennemsigtighed og forventningsafstemning hele vejen igennem og Casper leverede et tilfredstillende resultat. Vi kan kun anbefale- og ser frem til at arbejde sammen med Vogn22 fremadrettet.

Danni Jacobsen

- Jura danmark

Mega fedt!

Vi manglede en fotograf til et branding projekt og kontaktede Vogn22. Billederne blev som vi ønskede og fangede den stil vi ledte efter. Det er ikke sidste gang vi arbejder sammen med Vogn22 og giver en varm anbefaling herfra!

Theis Ydegaard

- Ejer af WaveDash

Personligt Portræt

"Det var en fornøjelse at arbejde med Casper og vogn 22. Casper er professionel og dygtig, men samtid afslappet og god til at få en til at få en til af føle sig godt tilpas. Det var en utrolig god oplevelse."

Jimmy Bertelsen

Jimmy Bertelsen

Kundevæg

Vi har erfaring med at arbejde for både store og små brands

Send en besked

Send en besked

Hold dig ikke tilbage! Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi får jeres projekt skudt i gang!

Tak. Din besked er blevet sendt!
Hov! der gik noget galt med at send beskeden. Tjek felterne og prøv igen.
Telefontider

Hverdage: 10 - 16

Sociale medier
Åbningstider

Mandag - fredag
08:00 - 16:00

Find os på